profilbilder

  • Ditt porträtt är avgörande för det första intrycket. Vill du uppfattas som en intressant, seriös, positiv och reflekterande person? Alla människor kan bli bra på bild.
  • Hemsidor, pressbilder, CV, Facebook, Linkedin, Instagram - professionella porträtt behövs för att göra bra intryck och leda till de rätta kontakterna. Det räcker inte alltid med "selfie".
  • Vad kostar det? En enkel profilbild kostar från 495:- och uppåt, beroende på vilka extra krav kunden har. 
  • Digital leverans av ett urval om 4 bilder kan ske inom 1-2 dagar

studioporträtt

Företag och organisationer ser oftast till att ha bra bilder på sina medarbetare. Det är ett stöd i externa kontakter och underlättar det personliga mötet. I dag betraktas det som självklart att ha fina och professionellt tagna medarbetarbilder på hemsidan, liksom ständigt uppdaterade pressbilder på nyckelmedarbetare. 

Privata porträttbilder hänger man på väggen och ger i gåva till sina nära och kära. Många vill ha klassiska svartvita bilder, som upplevs som tidlösa. Man vill visa sig från en intressant sida och porträtten får då ta lite mer tid i studion och i efterarbete. 

 
  • Vad kostar det? Ett studioporträtt kostar från 995 kr, beroende på vilka extra krav kunden har. 
  • Papperskopior och ramar tillkommer. Leverans kan ske inom 1 vecka.

livets högtider

Dop, bröllop, 50-årskalas...
Det är klokt att dokumentera livets viktigaste högtider. Ett bra sätt är att hyra in en fotograf. Offert med fast pris lämnas.

fotoböcker

Det viktiga blir bäst i en fotobok
Dop, födelsedagar, bröllop et cetera passar perfekt att samla i en snygg fotobok med god papperskvalitet. Fotoböcker är billiga att trycka. Det tar 1-2 dagar framför datorn att göra i ordning bilder och text. Böcker som garanterat blir ett fint minne för livet. Priset styrs av tiden och kundens krav på efterbearbetning. Fastprisoffert lämnas alltid.